Usuelu Siin on 57 toodet.

  • Nähtamatu käsi
    Nähtamatu käsi

    See raamat on katse vaadata otsa küsimustele, mis tekivad seoses jumaliku ettenägevusega. Selle eesmärk on käsitleda ettenägevuse küsimust mitte ainult õpetuslikust vaatevinklist, vaid uurides ka lihast ja luust inimeste konkreetseid kogemusi. 

    See raamat on katse vaadata otsa küsimustele, mis tekivad seoses jumaliku...

    See raamat on katse vaadata otsa küsimustele, mis tekivad seoses jumaliku ettenägevusega. Selle eesmärk on käsitleda ettenägevuse küsimust mitte ainult õpetuslikust...

  • Raamat ristimisest
    Raamat ristimisest

    Põhjalik tänapäevane uurimus ristimise sisust ja tähendusest. Huvitav lugemine igaühele, kes soovib rikastada oma teadmisi ristiusu olulise sakramendi kohta.

    Põhjalik tänapäevane uurimus ristimise sisust ja tähendusest. Huvitav lugemine...

    Põhjalik tänapäevane uurimus ristimise sisust ja tähendusest. Huvitav lugemine igaühele, kes soovib rikastada oma teadmisi ristiusu olulise sakramendi kohta.

  • Kadunud poegade kojutoomine
    Kadunud poegade...

    Hinnatud kristliku kirjamehe ja perekonnanõustaja käsiraamat peresiseste suhete parandamieks, et lapsed ei tunneks end kadunud poegadena, vaid ikka ja alati armastatuna.

    Hinnatud kristliku kirjamehe ja perekonnanõustaja käsiraamat peresiseste suhete...

    Hinnatud kristliku kirjamehe ja perekonnanõustaja käsiraamat peresiseste suhete parandamieks, et lapsed ei tunneks end kadunud poegadena, vaid ikka ja alati armastatuna.

  • Inglid
    Inglid

    Kristliku kirjavara klassikasse kuuluv põhjalik käsitlus inglite olemusest ja tegutsemisest selles ja tulevases ilmas.

    Kristliku kirjavara klassikasse kuuluv põhjalik käsitlus inglite olemusest ja...

    Kristliku kirjavara klassikasse kuuluv põhjalik käsitlus inglite olemusest ja tegutsemisest selles ja tulevases ilmas.

  • Ebajumalad
    Ebajumalad

    Raamatus „Ebajumalad” näitab Timothy Keller meile, kuidas piisav arusaamine Piiblist toob päevavalgele ilustamata tõe meie ühiskonna ja meie oma südame ideaalide kohta. See võimas sõnum kinnitab Kelleri kui kriitilise mõtleja ja pastori mainet ning kõlab väga kohasel ajal nii usklike kui ka skeptikute jaoks.

    Raamatus „Ebajumalad” näitab Timothy Keller meile, kuidas piisav arusaamine Piiblist...

    Raamatus „Ebajumalad” näitab Timothy Keller meile, kuidas piisav arusaamine Piiblist toob päevavalgele ilustamata tõe meie ühiskonna ja meie oma südame ideaalide kohta. See...

  • Unustatud Jumal
    Unustatud Jumal....

    Püha Kolmainsus mõistena (Isa, Poeg ja Püha Vaim) pole kirikumaailmas võõras. Püha Vaim on aga nendest kolmest kõige vähem käsitlemist leidnud. Autor naaseb sellise Püha Vaimu käsitluse juurde, nagu pakub seda Piibel. Ta rõhutab, et Vaimu ligiolu on iga kristlase ja iga kiriku jaoks ülioluline.

    Püha Kolmainsus mõistena (Isa, Poeg ja Püha Vaim) pole kirikumaailmas võõras. Püha Vaim...

    Püha Kolmainsus mõistena (Isa, Poeg ja Püha Vaim) pole kirikumaailmas võõras. Püha Vaim on aga nendest kolmest kõige vähem käsitlemist leidnud. Autor naaseb sellise Püha Vaimu...

  • Tõrvik ja mõõk
    Tõrvik ja mõõk

    See on kutse tulla elu suurimasse võitlusse kõige üllama eesmärgi nimel. See pole kartlikele südametele, vaid neile, kes soovivad elada tõeliste ristirüütlitena ja mitte taganeda meie aja suure pimeduse ees. See on neile, kes tahavad tulevaste aegade sõnumiviijatena julgelt ja otsustavalt seista tõe ja õiguse eest. Neile, kellest Eenok ennustas, et nad tulevad viimseil oäevil väega, ja kes praegu on ärkamas selleks kutsumuseks.

    See on kutse tulla elu suurimasse võitlusse kõige üllama eesmärgi nimel. See pole...

    See on kutse tulla elu suurimasse võitlusse kõige üllama eesmärgi nimel. See pole kartlikele südametele, vaid neile, kes soovivad elada tõeliste ristirüütlitena ja mitte...

  • Mugavusest välja
    Mugavusest välja

    See raamat on kirjutatud kristlikele juhtidele ja eriti teenivatele juhtidele, kes vajavad kogu Kristuse Ihus suuremat tõelisust. Samuti on see raamat igaühele, kes on näljas Jumala järele ja tahab paremini aru saada, kuidas tegutseb Jumal siin ja mida tahab Ta teha üle kogu maailma.

    See raamat on kirjutatud kristlikele juhtidele ja eriti teenivatele juhtidele, kes...

    See raamat on kirjutatud kristlikele juhtidele ja eriti teenivatele juhtidele, kes vajavad kogu Kristuse Ihus suuremat tõelisust. Samuti on see raamat igaühele, kes on näljas...

  • 23 minutit põrgus
    23 minutit põrgus

    Bill Wiese nägi kõrvetavaid põrgu leeke, tundis täielikku lahutatust kõigest, mis oli olnud hea, haistis kõige jälgimat ja ilgemat lehka, kuulis kurdikstegevaid ahastuskarjeid, kannatas halastamatut vägivalda deemonite poolt – kuni lõpuks Jeesuse tugev käsi ta põrguaugust välja tõstis.

    Bill Wiese nägi kõrvetavaid põrgu leeke, tundis täielikku lahutatust kõigest, mis oli...

    Bill Wiese nägi kõrvetavaid põrgu leeke, tundis täielikku lahutatust kõigest, mis oli olnud hea, haistis kõige jälgimat ja ilgemat lehka, kuulis kurdikstegevaid ahastuskarjeid,...